Translate

úterý 10. února 2015

Už zase Valentýn?!

A je to tady! Každý rok se to opakuje! A někteří z nás to tak nesnáší!
Ano, mluvím o Valentýnu, svátku všech zamilovaných.
Pro ty, co nemají přítele/přítelkyni bude tento článek celkem zbytečný, protože dnes budu dávat inspiraci Vám, co si lámete hlavu s dárkem pro partnera popřípadě kamarádku.:)



Plno mužů si stěžuje, že neví co dávat ženám na Valentýna. Myslím, že nějaké typy by pomoct mohli.
Mlsná přítelkyně nebo i přítel? Zrovna mi na stole leží 1 kilový sáček s kyselými srdíčky, který by byl dobrým dárkem společně s nějakou květinou.:)

Všichni určitě známe bonbonieru I love Milka, která se přímo vybízí k dárku na Valentýna, ale ta kytička by tam neměla chybět.
Pokud nejste úplně špatný kuchař, zajistěte si na večer byt pro sebe, uvařte nějaké dobré jídlo a při svíčkách uspořádejte večeři s doprovodem domů. Je to romantické a dámy, přiznejme si. Každá z nás by si přála toto zažít.:)
Co může být krásnější, než se nechat probudit polibkem a vůní snídaně s růžemi? Snad nic! A pak si naplánovat celý den tak, aby byl co nejromantičtější.. Ženy, které z nás by se to nelíbilo?
Pokud už jste spolu opravdu dlouho, zažili jste toho spolu hodně, potěšil by i takový malý dokument s fotkami a příběhem Vašeho vztahu.
Dekorativce se radši vyhněte! A to stejné pečující kosmetika. Tou byste mohli dokonce i urazit! A v dekorativce možná nějakou partnerčinu vysněnou drahou paletku, ale to je tak všechno. V tomto si většina žen vybírá radši sama.:)
Co ale neurazí je parfém!
Takový společný a universální dárek je například víkendový zájezd.:) Ten můžete dát rodičům, kamarádce nebo svému parnerovi či partnerce.
A co koupit svému partnerovi? Nemaluje se, kosmetiku nepoužívá žádnou. Kluci mají na výběr určitě více univerzálních dárků.:) Pro kluky je nejlepší se zaměřit na jeho koníčky. Má rád fotbal? Sežeňte lístek na zápas jeho nejoblíbenějšího fotbalového týmu. Rád fotí? Zajistěte mu lekci u profesionálního fotografa. Rád čte? Kupte mu knihu, která ho bude zajímat. Musíte se prostě zaměřit na něj.
Parfém určitě taky neurazí.
Pokud Váš přítel chápe srandu, jako doplňující dárek mu dejte nějaké například spodní prádlo s vtipným nápisem.:) Bacha na urážlivé chlapce!:D
Svoji kamarádku znáte nejlépe vy, takže bych se vyprdla na kosmetiku a dárky dávala na tělo! Samozřejmě to není myšleno doslova! Umím si představit jak na Vaši kamarádku letí krabice s bonbóny!:D Tady jsou to dárky spíše ze srandy, takže by měli být na pobavení!:)
Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohla a vy mi určitě napište, jaký dárek budete dávat přítelovi nebo přítelkyni k Valentýnu Vy!:)


Vaše Chris.

2 komentáře:

  1. My u nás Valentýna nijak neřešíme :-) Ale nějaká kytka nikdy neškodí :-)

    OdpovědětVymazat

Napiš mi co se ti na článku líbí a nelíbí.
Máš nějaký návrh na příští článek? Poděl se o něj se mnou!:)