Translate

sobota 14. února 2015

Prodloužení řas


Konečně víkend! A sobota je vždy odpočinková! Takže jsem vstávala poměrně pozdě, pouklidila domáctnost tzn. vysála, vytřela, utřela prach apod. a pak si šla číst různé blogy.:) No a pak mi došlo, že v sobotu vychází článek!
Přece jen byla tato sobota něčím zvláštní! Pamatujete si na článek o změně životosprávy? Teprve teď jsem se dokopala opravdu něco dělat! Do teď jsem se držela jen (plus mínus) vyváženého jídelníčku.

Takže ahoj!
Máme tu další článek a tentokrát o prodloužení řas, které jsem si nechala prodloužit na začátku ledna, díky 'spolupráci' s kosmetičkou, která vlastně patří do mé rodiny. Když mi zavolala, že se učí prodlužování řas a že by potřebovala trénovat, okamžitě jsem na to kývla! Viděla jsem v tom opravdu strašně velkou možnost a zkušenost. Navíc, kdo by netoužil po řasách jako 'smetáky'?
Protože se to učila, počítala jsem s rezervou, ale myslím si, že to dopadlo opravdu dobře!
Zde vidíte zavřené oko asi den po aplikaci uměle prodloužených řas.
Na obrázcích se moc omlouvám za kvalitu, ale bohužel nemám fotoaparát a vše fotím na mobil.:) Zde máte fotky čerstvě po nanesení řas.:)

A jak to vlastně probíhalo?
A zde vidíte oko otevřené, které jsem fotila asi 5 vteřin před první fotkou.
Kosmetička mi nalepila jakési pásky pod oči, nejspíše aby měla pod řasami jakýsi podklad. Nejspíše řasy vydesinfikovala a poté mi postupně lepila řasu na řasu.:) Na mě bylo téměř nehybně ležet a odpočívat. Pro někoho je to jak se říká 'chill', ale pro někoho jako jsem já je to pořádný záhul!:D Mé kosmetičce to trvalo 2 hodiny, a věřte, že dvě hodiny v kuse ležet a nemoci otevřít oči není tak lehké jak se zdá.:) Vůbec netuším jaká značky nebo co byly řasy vůbec zač ani o lepidle toho moc nevím.:)
Když jsem se ptala, jak dlouho to většinou trvá, tak okolo hodinky. Výdrž by měla být přibližně 3 týdny.:) A cena se pohybuje okolo 500-1 500 Kč.:) Podle toho, u koho si řasy necháváme dělat a věřím, že záleží i na kvalitě. A věřte, že samotná kosmetička toho za hodinu může mít dost.:)
Ovšem to nemění nic na tom, že poměr cena/výdrž mi nepřijde úplně v pořádku. Doplnění stojí okolo 200-500 Kč. Záleží opět u jaké kosmetičky si to necháte dělat a také po jak dlouhé době přijdete.:) Ještě bych asi řekla, že po dobu nošení umělých řas jsem nenosila řasenku! A to z důvodu, že jakmile bych si ji chtěla odlíčit, nemůžu použít jakýkoliv mastný odličovač, protože lepidlo se pustí a zkrátka.. měla bych po řasách.:/
U této fotky se extra omlouvám za světlo, ale řasy jsou krásně vidět!

Po týdnu jsou řasy opravdu .. ÚŽASNÉ
 I má kosmetička říkala, že mi řasy vydržely opravdu dlouho! Po měsíci jsem si poprvé dávala řasenku!
Tak co? Jdeme se podívat na klady a zápory?

+ výdrž - musím pozdvihnout hlavně výdrž! vydržely mi celý měsíc!
+ jednoduchost - ráno mi stačil make-up a nějaký balzám na rty!
+ tvar - řasy měly opravdu ten správný tvar
- neposlušnost - řasy vypadaly úžasně, dokud nezačali být neposedné. Pak se s nimi opravdu nedalo nic dělat.:/
- zachytávání vaty - teď, když jsou řasy (většina už ani nejsou), zachytává se vata s tampónků a jediná možnost, jak ji odsud dostat je vytrhnout celou řasu
- cena - ne každý máme na to, zaplatit 1500 Kč za srandu na tři týdny a potom další 500 Kč za doplnění
- navíc mi přijde, že jsem přišla o opravdu hodně řasů


Umělé řasy bych doporučila opravdu jako krizovku. A s tím, že si je do nekonečna budete doplňovat, jinak to nemá smysl.:)


Omlouvám se, ale nějak mi vypadly fotky z třetího týdne, takže tu mám je tyto. Ještě jednou se chci omluvit za kvalitu fotek, ale ten foťák prostě nemám (a musím si ho co nejdříve pořídit)
Tohle je konec článku. A protože je Valentýn, do komentářů mi napište, jak jste si dnešní den užily? A jaký máte vůbec vztah k tomuto svátku? Taky mi napište, jestli by jste do takových řaš šli.:)

Vaše Chris.

4 komentáře:

  1. My jsme byli s přítelem na pizza proužky :-) Nijak ten den neprožíváme ani jeden. Prostě den jako každý jiný :-) Jinak ty řasy bych si asi nenechala udělat. Když chci delší tak si je nalepím. A vím že to prostě vypadá blbě, když vypadávají :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, měl by to být den jako každý jiný, kdy kdy jindy donutíte přítele k něčemu romantickému? :D
      Abych byla upřímná, do řas bych už asi taky nešla.. Po vypadání vypadají opravdu hrozně.:/

      Vymazat
  2. mne sa to páči, pokiaľ je dĺžka spravená s citom, ale nebere ma tá pravidelná investícia a obmedzenia:/

    OdpovědětVymazat

Napiš mi co se ti na článku líbí a nelíbí.
Máš nějaký návrh na příští článek? Poděl se o něj se mnou!:)